Bedreven Vakmanschap

De kwaliteit van een project gaat bij veel aannemers vaak verloren onder de prijsdruk die er wordt gesteld. Goedkoop is duurkoop. Wij weten dit en u vast ook. Wij van Van 't Oever Bouw zijn anders.


Wij bieden u de beste kwaliteit van ervaren vakmanschap, tegen een eerlijke prijs.

Over Erik

Erik van 't Oever is hoofd van het bedrijf. Hij is in 1965 geboren in het huiselijke dorpje Lisse, als jongste van het gezin. Erik is altijd ambitieus geweest. Het streven naar perfectie is iets dat diep in zijn karakter is gezeteld. Na een korte route door de bakkerswereld maakte hij een carriere-switch, van bakken naar bouwen.

Na een lange tijd in Lisse bij een uitvoerder gewerkt te hebben is hij met vrouw en vier, inmiddels zes, kinderen naar Houten verhuisd. Hier is Erik verder ontwikkeld, door meer ervaring op te doen bij een middelgrote bouworganisatie. Hij was niet tevreden. Waarom? Erik wil kwaliteit leveren. Daar was geen mogelijkheid voor bij grotere bedrijven in verband met de grote tijds- en prijsdruk op projecten. Na een stevige periode gewerkt te hebben bij dat bedrijf was de kogel door de kerk, een eigen onderneming, Van 't Oever Bouw...

In tweeduizend vijf is hij gestart als ZZP-er en sindsdien heeft hij eindelijk de mogelijkheid om de dienst te bieden die hij al jaren wilde bieden. Erik maakt nu met trots complexe opdrachten tot een bijzonder resultaat. Met behulp van een sterk team onderaannemers maakt hij van elke klus een waar vakmanschap.

U herkent ons aan:

Betrouwbaarheid

van werknemers die trots zijn op hun werk

Kwaliteit

van materiaal, verwerking en afwerking

Duurzaamheid

gebouwd met focus op de toekomst

Zorgvuldigheid

van voorbereiding en uitvoering tot in de details

Creativiteit

slimme ideeën en pragmatische oplossingen

Wij creëren verwachtingen. Bij ons kunt u verwachtingen hebben. Ons jarenlange ervaring met uiteenlopende vraagstukken, biedt u de mogelijkheid om voor voor een stukje kwaliteit te kiezen.

Zoekt u nog een aannemer?

naar afspraak maken